Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Leksikon
Tunfisk

Tunfisken er en saltvandsfisk. Det er en stor fisk med en robust krop. Blandt de almindeligste typer finder man rød tunfisk, hvid tunfisk, samt den gulfinnede tun. Farven varierer ligesom smagen, der kan være meget markant.

Betydning i kosten
Tunfisk er en mager fisk. (se Generelt om fisk)
*lmtabel*

Kilde
Madvarer fra A-Z, Könemann Verlagsgesellschaft mbH, 2000.

Thunnus spp.






Cookiesinformation