Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Mælkeprodukter - Leksikon

Ost

Emmentaler

Feta

Fontina

Gorgonzola

Gouda

Gruyere

Manchego

Mozzarella

Munster

Parmesan

Port Salut

Provolone

Roquefort

Crottin de Chavignol

Cheddar

Surmælksprodukter

Ostetyper

Mælk

Mælkepulver

Danablu

Danbo

Esrom

Havarti

Maribo

Rygeost

Samsø

Brie

Camembert

Stilton


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik