Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Fedtstoffer - Leksikon

Generelt om olie

Nøddeolier

Olivenolie

Palmeolie og palmekerneolie

Rapsolie

Sesamolie

Sojaolie

Solsikkeolie

Tidselolie

Majsolie

Kokosolie

Jordnøddeolie

Vegetabilske olier

Generelt om fedtstoffer

Smør

Svinefedt

Blandingsprodukter

Margarine

Minarine

Oliemargarine

Vindruekerneolie


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik