Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Grøntsager - Leksikon

Rucola

Kinaradiser

Karella

Fingermajs - babymajs

Drueagurk

Bladbede

Batat - Sød kartoffel

Aspargesbønner

Bananblomst

Krydderplanter

Karse

Laos

Spirer

Forårsløg

Agurk

Spinat

Spidskål

Kinaskokker

Knudekål

Kålroer

Generelt om grønt

Yams

Vårsalat

Taro

Tamarind

Stjernebønner

Spaghetti-græskar

Salicorne

Radicchio salat

Endivie salat

Egeløv salat

Romaine salat

Ræddiker

Pommato

Paksoi

Maniok

Skorzonerrod

Selleri

Icebergsalat

Hvidløg

Hvidkål

Gulerødder

Grønkål

Græskar

Fennikel

Courgetter

Broccoli

Blomkål

Bladselleri

Aubergine

Asparges

Asieagurk

Artiskok

Porre

Jordskokker

Julesalat

Kartofler

Savoykål

Hovedsalat

Rødkål

Rødbede

Radise

Rodpersille

Rabarber

Peberrod

Peberfrugt

Pastinak

Oliven

Okra

Majs

Majroe

Løg

Kinakål

Rosenkål


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik