Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 

Velkommen til Viden om mad

Alle med et seriøst bidrag er velkommen til at deltage i Debatten. Voms læsere har allerede besvaret 7000 spørgsmål.


Nyeste kommentarer

Emne: Bruger: Poster:Dato:
umodne fignerNina962020-10-01 08:59:15
Intolerance overfor løg og hvidløgTanja432020-09-28 12:46:45
Genfrysning af brødJette102020-09-28 02:52:32
Omega3 uden effekt?Martin182020-09-26 12:25:26
Frostopbevaring af kålJohannes Larsen152020-09-18 01:00:14
Frysning af tunmousselene-pedersen52020-09-13 10:08:47
giftigt og hvorforbetina82020-09-09 10:43:24
Hvidløgskur, kun hvert femte år ?Gaby912020-08-16 07:42:57
hvor meget vejer 1 dl. hakket persille i gramHans Mortensen22020-08-07 12:43:44
LakridsSalma E. A272020-05-06 01:57:26

Se alle emner

Opret nyt emne

Cookiesinformation