Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Frysning af tunmousse

Jeg har hørt om en pers. som har nedfrossen en tunmousse,men jeg er meget i tvivl om det kan lade sig gøre uden den vil skille lidt, hun har næsten optøet den og depå skåren den, men vil den ikke sejle lidt når den er hel optøet. Jeg tænker på en tinmousse med husblads. Den med smør kan selvfølgelig godt lade sig gøre.m.v.h.Lene

lene-pedersen@mail.tele.dk 2006-05-07 10:44:25





Kan tunmousse fryser når det er ned smør og hvor længe Håber der er en som læser dette vil svare mig på min mail adresse. Hurtigt. Tusind tak ??

Solveig Madsen 2018-03-15 11:21:14





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation