Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Kogning af ris i slowcooker eller riskoger

Hvis man koger ris i en slowcooker eller en riskoger, som slukker selv, når risene er færdige og holder dem varme til man f.eks kommer hjem fra arbejde , er der da risiko for udvikling af bakterier og/eller toksiner?

Kirsten Lange 2019-03-21 08:32:55





Hvis de holdes varme ved høj nok temperatur burde der ikke være risiko. Eller hvis der kun går kort tid, hvor temperaturen falder. De bør således ikke være lunkne i flere timer.

Nina 2019-03-22 08:11:20





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation