Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Hvad er fløde nr. 2?

Hej, jeg sidder med en kogebog fra 70erne, hvori der i flere af opskrifterne er nævnt fløde nr. 2. Hvad monstro det er? Og hvad er så fløde nr. 1? :)

Rikke T 2018-04-21 06:23:01





I min halvgamle kogebog står, at fløde l er med 9% fedt, fløde ll er med 13% fedt og fløde lll er med 18% fedt. Når jeg skriver l for 1 og ll for 2 og lll for 3 er det fordi, at sådan er det beskrevet i kogebogen - altså med romertal.

Nina 2018-04-21 07:23:10





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation