Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Mug på hyldeblomstsaft

Har lavet hyldeblomst saft med jordbær. Nu, februar 2018, er der kommet mug, lidt, i overfladen. Har både kommet atamon i saft og flaske og låg.
Kan jeg redde saften og koge den op minus mug. ?

Maj-Britt 2018-03-02 09:23:59





Nej desværre bør man ikke drikke saft der er eller har været mug på. Skimmelsvamp kan producere giftstoffer, som vil have fordelt sig i saften. Svampegifte kan man ikke være sikker på at fjerne ved et opkog. Selve skimmelsvampen overlever dog ikke et opkog.

Nina 2018-03-04 02:43:36





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation