Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: birkes og kerner på brød

Jeg har set mange brød, hvor der er et ret tykt lag af birkes. Hvordan får man dem til at sidde fast?

Susanne Johansen 2017-12-29 09:09:03





Man kan pensle brødet med sammenpisket æg, før man drysser birkes på.

Nina 2018-01-15 12:19:36





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation