Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Hjælp til artikel

Hos Travelmarket er igang med at opdatere flere af vores artikler ala. denne om All Inclusive ferie.

Vi vil gerne høre fra personer med laktose og gluten allergi om hvordan de sikre sig at de ikke får deres ferie ødelagt og specielt vil jeg gerne høre om der er nogle af jer der har erfaringer med All Inclusive ferie?

Torben Nielsen 2016-12-08 01:01:20

Ups linket kom ikke med, jeg beklager http://www.travelmarket.dk/blog/ferie-med-inclusive-er-det-noget-dig/

Torben Nielsen 2016-12-08 01:02:01

All inclusive er en betegnelse der dækker over fup og fidus, en rejse til Thailand retur koster 2800 kr. for 14 dage, en rejse til Japan og Grønland i 14 dage koster 38000 kr. og maden er betydelig bedre i Thailand. Idag burde alle være så oplyste, at man kan undgå laktose og gluten, i østen bruger man mest soya produkter, og de er glutenfri. I Grønland er hovedretten souage' kogt sæl med lidt løg og grødris, det lugter af H til, men det kan spises hvis man er godt kold og sulten I japan er det mest tun og det dyre oksekød der trækker turister, men det er ikke med i all inclusive.

arctic.gastro 2017-05-23 06:57:39

Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation