Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: til webmaster vedr. captcha

Hej webmaster For nogen tid siden skrev du, så vidt jeg husker, at du overvejede om der skulle sættes en "captcha" (en lille tekst eller talrække man skal indtaste for at kunne indsende indlæg) for at begrænse antallet af indlæg, som er spam eller lignende. Er det stadig en mulighed? For der kommer stadig mange spam-indlæg.

Nina 2016-03-07 08:04:18

Vi er gået i gang med at opdatere motoren bag Vom, der bliver ikke lavet de store ændringer, men "captcha" vil være noget som bliver tilføjet debatten her

per (webmaster) 2016-07-22 10:17:25

Så lykkedes det endelig at opdatere vom, så håber jeg blot at det hjælper på spammen med captcha

per (webmaster) 2016-11-08 03:03:59

Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation