Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om: Frysning af Gazpacho suppe

Kan man fryse Gazpacho suppe?

Annette Jensen 2005-03-21 13:13:57





Hej Kan man fryse gazpacho suppe, skal lave til 80 personer? vh Irene

Irene 2018-06-05 09:51:52





gazpacho lavet af rå grøntsager tror jeg vil ændre smag og konsistens ved frysning. Man blancherer normalt grøntsager før frysning for at inaktivere enzymer, som ellers ville kunne medføre ændringer. Men du kan måske prøve at lave en lille smule og fryse ned, for at prøve om det går an.

nina 2018-06-05 07:14:44





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation