Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

Marmelade

Jeg har i flere år lavet appelsinmarmelade i januar da appelsinerne er bedst i smag
Denne gang oplever jeg at marmeladen bliver næsten sort. Hvad er årsagen til dette?
I marmeladen er der økologiske appelsiner og clementiner skåret i stykker sammen med sukker, vanillepasta og lidt vand.
Hvad er der sket med min marmelade?

Sjannie Fleischer 2024-01-30 10:53:59





Navn:
Indlæg:

Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik