Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

Tørring af ramsløg (blade)

Jeg har læst adskillige opskrifter, hvor bladene fra ramsløg tørres i ovnen eller i en dehydrator, i mange timer. I disse energidyre tider har jeg imidlertid tænkt, om man ikke kan tørre dem på et lag papir eller klæde, ved almindelig rumtemperatur. Er der nogen som har erfaringer med en sådan eller lignende metode?

Jan 2023-03-21 11:51:48





Navn:
Indlæg:

Kontakt - Privatlivspolitik