|
Velkommen til Viden om Mad
Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.
Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.
Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad. |
| |
|
Debat/spørgsmål om:
Er det en edikkemor?
| | Åbnede en ældre flaske rødvinseddike i dag. Dervar3 skiver af noget geleagtigt i flasken, og den lugtede sødt.Jeg brugte ikke eddiken. Kan jeg selv lave rødvinseddike,o i så fald.hvordan gør jeg det. >Jeg elsker at lave ting fra "bunden" af, men er det værd, at spilde en flaske rødvin på?
Helle Laursen 2022-06-06 07:49:08
|
|