Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om:

Tyndskrællet asparges krøller

Hej
Ved I, hvad der sker, når man ligger eksempelvis mælkebøttestængler eller tyndskrællet asparges i koldt vand? De krøller som gavebånd, men har nogen en ide om hvorfor?

Casper 2019-05-30 08:29:40





Hej Casper. Det er samme princip som en bimetal fjeder. Den ene side udvider sig mere eller trækker sig sammen som den anden side.

Chang 2019-07-24 06:54:29





Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation