Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

Frysning af bløde løg?

Hejsa. Kan man fryse bløde løg, altså de bløde løg man normalt serverer til god hakkebøf? Eller er det kun muligt hvis de fryses i sovsen? På forhånd tak

Mette Høholt Frederiksen 2012-10-12 12:08:39

Det burde ikke være et problem at fryse bløde løg.

Nina 2012-10-12 21:16:30

Hvorfor gider du overhovedet fryse løg? Rå løg kan jo så let som ingenting tørres. Hvis du har fremstillet en rigtig lækker sovs, så frys bare det hele. Løgene vil blive en smule blødere og sovsen nok en smule mere vandet. Det der med vandet kan du nemt rette op på ved kogning.

Inger-Lise 2012-10-18 14:59:36

At stege løg til bløde løg lugter ju i hele huset, så jeg vil også kunne stege en stor portion og kunne fryse det i mindre portioner. Nogen der har prøvet at fryse det?

Marianne Kehlet 2021-01-31 01:23:50

Navn:
Indlæg: