|
Velkommen til Viden om Mad
Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.
Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.
Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad. |
| |
|
Debat/spørgsmål om:
Lave skipperlapskovs 3 dage før
| | Kære panel,
Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil servere skipperlabskovs, men er nødt til at lave den 3 dage før? Kan den fryses eller opbevares i køleskab?
Mange tak for hjælpen
Knud Lindholm Lau
Knud Lindholm Lau 2005-02-14 22:20:49
| | Jeg vil høre om man kan lave skibberlapskovs 3 dage før det skal spises, hvis den opbevares koldt
Janni Bau 2019-01-17 12:13:19
| | Man kan godt lave skipperlabskovs 3 dage før servering. Man skal huske de generelle hygiejneregler såsom hurtig afkøling, kold opbevaring (max 5 grader), og effektiv genopvarmning.
Hvis det er en meget stor portion, er hurtig afkøling nemmest, hvis man opdeler maden i mindre portioner inden afkøing og opbevaring i køleskab.
Nina 2019-01-18 08:39:10
| | Egner skipperlabskovs sig til frysning? Jeg kunne forestille mig, at kartoflernes konsistens ændrer sig.
Lena 2023-08-13 09:32:57
| | Kartoflerne i skipperlabskovs er mere grød/mos end hele kartofler, så de kan fint fryses.
Per 2023-08-20 02:11:22
|
|