Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

Bløde asier

Jeg har i flere år syltet asier, i år er der nogle der er blevet bløde, er der nogen der kan svare på hvorfor det sker På forhånd tak

Jette CHARLOTTE ANDERSEN 2009-10-25 08:36:30

Hæld lagen fra glasset over i en gryde, lidt sukker i. koges op og hældes over asierne igen varm og luk glaset igen med det samme, har brugt det i mange år, virker hver gang.

j christiansen 2009-10-29 11:55:57

Har problemer med de asier, som blev syltet i august 23. De har tabt eddikesmagen, og smager nu tamt og lidt mærkeligt. Hvad er gået galt mon? De ser pæne ud og virker sprøde. Bedste hilsen Fru Møller

Møller 2023-05-28 12:09:57

Hjælp! Skal sylte asier for første gang. De blev skrællet, skiver og saltet. Med masser af salt! Nu har jeg skyllet dem 17 - 20 gange, og de er stadig for salte. Hvad gør jeg? Skal jeg bare putte dem på glas, hælde lagen over og håbe det bedste? Hjælp stakkels fru Jensen ?

Fru Jensen 2023-08-19 10:25:01

Navn:
Indlæg:

Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik