Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

frysning af torskerogn

Kan man fryse torskerogn, frisk eller kogt?

hanne sarrouw petersen 2009-02-10 11:52:19





Jeg fryser jævnligt kogt torskerogn i skiver så det er lige til at tage med til madpakken! Jeg har ikke prøvet at fryse frisk torskerogn, så jeg ved ikke om det er lige så godt! - Line

Line Mørk 2009-02-10 13:54:38





Hej spurgte hos fiskemanden igår da jeg købte torskerogn og han sagde det var bedst at fryse friskt! så det vil jeg gøre idag men nok også lidt kogt (til babymad)

suz 2009-02-17 11:57:53





generic cialis online pharmacy

lierloosy 2021-05-09 05:20:07





Navn:
Indlæg: