Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat om:

Leverpostej

Hej Jeg bor i Singapore og jeg laver leverpostej, problemet er at næsten alt svinekød der kommer ind i Singapore er frossen. Når jeg laver leverpostej bruger jeg en opbagning dvs at jeg blander den kogende opbagning med lever og spæk. Jeg fryser leverpostejen rå, da jeg mener at den bliver meget tør hvis den bliver bagt inden den fryses. Er det et problem, at jeg fryser den, når den nu er lavet af frossen lever og spæk?

Dorte 2006-11-08 07:38:30

Jeg ville nok bage den inden indfrysningen. Hvis den bliver for tør, kunne du måske tilsætte mere væde eller fedtstof, end du normalt gør.

Inger-Lise 2006-11-09 16:05:43

Hej Nej det er slet ikke noget problem, det gør jeg også altid og min leverpostej fejler ikke noget. Min mor har også altid lavet leverpostej på den måde så jeg har gode erfaringer med det. Det lyder spændende at bo derude. mange varme julehilsner Kirsten

Kirsten 2006-12-04 20:22:41

jeg kan altså ikke lide leverpostej.

manden bag værket 2006-12-09 17:26:56

Jeg har købt frossen lever og spil. Når leverpostejen er bagt, kan den så fryses?

Lisbet 2019-12-14 08:16:12

Navn:
Indlæg:

Cookiesinformation