Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat/spørgsmål om:

Skibs opbevaring af fødevare

Jeg vil gerne ved hvordan den bedste måde er at man kan opbevare forskellige fødevare på et skib, hvis man skal sejle langt.?

Line Lyngesen 2006-10-05 09:33:17

Hej Line. Jeg aner ikke en piond om det. Måske kunne du finde nogle sejlsportsklubber på nettet og spørge der? Skal du sejle fra havn til havn i de vesteuropæiske lande? Så gætter jeg på, at man ligesom på mange campingpladser kan bytte sig sig frosne køleelementer. Er der strøm på båden? Så kan du måske tilslutte et lille køleskab eller en fryser?

Inger-Lise 2006-10-09 16:57:27

Hvor meget plads er der på skibet ? Hvor skal i sejle ? Hvorlænge er i udenfor havn ? Hvor mange er i ? Der er mange faktorer der spiller ind ! Kål, er en god grøntsag, der holder længe ! UHT, mælk ! Dåser ! Den første uges tid, kan kød holde sig, hvis det ligger tæt pakket, og derfor tør langsomt ! Derefter røget kød ! Og fiskestang, hvis man skal længere ud ! Iøvrigt er der bøger om den slags !

pi 2006-10-26 17:37:09

Du skal da bare spise den mad ;)... Så rådner den ihvertfald ikke...

Rusmiddel 2008-03-10 11:36:04

Navn:
Indlæg: