Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Hvilken okse bouillonEa Strange 1
hjælp til at finde min kage!!Lea Seider4
SagogrynIsa23
Frysning af Gazpacho suppeAnnette Jensen3
Hornfiskerogn på menuen?Ronni16
Hvad er fløde nr. 2?Rikke T2
Hvidløg og hovedpineSussi4
Mug på hyldeblomstsaftMaj-Britt2
Henkogte blommerBent Nielsen3
birkes og kerner på brødSusanne Johansen2

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation