Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Hornfiskerogn på menuenRonni17
Tørring af ramsløg (blade) Jan1
Hvilken slags gelatine i slikSara10
Hvidløg og hovedpineSussi8
Frysning af tunmousselene-pedersen9
KartoflerPatrick3
opbevaring af røget dyrekølleGitte Frandsen5
KartoffelvandJanne pedersen1
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen38
Er det en edikkemor?Helle Laursen1

forrige    næste

Opret nyt emne


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik