Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Hamburgerryg af ornekødJanne Johnsen12
Jordskokker - kan de spises på trods af skimmelBirgitte Balslev15
Hvidløgskur, kun hvert femte årGaby95
Lave skipperlapskovs 3 dage førKnud Lindholm Lau5
Bløde asierJette CHARLOTTE ANDERSEN4
Genopvarmning af rosastegt cuvette/culotteBianca3
Hvor kan købes sagogrynIsa37
Hornfiskerogn på menuenRonni17
Tørring af ramsløg (blade) Jan1
Hvilken slags gelatine i slikSara10

forrige    næste

Opret nyt emne


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik