Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Kogning af ris i slowcooker eller riskogerKirsten Lange2
Magnesia eller magnesium?Ulla36
titandioxid som pigment i skummetmælkHelle2
Hvidløgskur, hvidløgene blev helt grønneHeidi Jespersen38
OpbevaringKnud Lindholm Lau3
Genfryse leverpostejAndreas H2
frysning af kogte ægDorthe3
Spiserørsbrok + refluks - kost?Christina30
JætteblokTroels Helmin7
Må en tærte fryses?Christian1

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation