Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Norsk FarsLasse10
Hjælp til artikelTorben Nielsen3
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen22
mellemgulvwarna wagner13
Magnesia eller magnesium?Ulla30
Hvor køber man forkogte blæksprutteringe ?Lis Smedegaard4
Genopvarmning af tærterJørn1
SagogrynIsa19
hvad er maltodextrin?Emma og Stinna16
Johannesbrødkernemel og OmegametodenCh@rl10

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation