Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
SagogrynIsa19
hvad er maltodextrin?Emma og Stinna16
Johannesbrødkernemel og OmegametodenCh@rl10
dextrosetøsen2
sprød ribbensstegsolveig toft2
Holdbarhed på optøet andKirsten Stokholm Kjer7
Ny hjemmesidePer (Webmaster)1
til webmaster vedr. captchaNina3
Hvorfor hedder det egentlig hamburgerrygthyge3
Elverbrød:Proteinrigt kulhydrat-fattigt brød!!Nina29

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation