Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
FrysetemperaturPernille13
Omega3 uden effekt?Martin19
umodne fignerAnnelise Hauberg18
AroniabærJette Schrøder1
Frysning af bløde løg?Mette Høholt Frederiksen4
Hvor kan købes sagogrynIsa32
PimentoMarianne9
KærnemælkssuppeKristian1
Tyrkisk zerishSigne8
Hvidløgskur, kun hvert femte år ?Gaby93

forrige    næste

Opret nyt emne