Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
umodne fignerAnnelise Hauberg28
cialis 10mg onlinelierloosy1
frysning af torskerognhanne sarrouw petersen4
Må jeg varme rejer igen?Bo Andreasen14
Ændret PH Værdi i kroppen pga graviditet.Tanja10
muslinger Blå muslingerJens Peter Skydt8
kollagen i kødinga hansen8
purin-tabelBente Haumann26
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen34
røget fiskAnne-Grethe Jensen24

forrige    næste

Opret nyt emne