Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
giftigt og hvorforbetina7
Tyndskrællet asparges krøllerCasper2
SagogrynIsa25
Becel 7%Charlotte3
KartoflerPer Nielsen1
purin-tabelBente Haumann25
Jernfattigt madChristian Neye 2
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen33
Glykæmisk indeks på mandarin/klementin, pomelo og flæskesvær!Micha2
Hvorfor hedder det egentlig hamburgerrygthyge4

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation