Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
Sliksyg.Patrick.11
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen33
usas nationalreteddie19
Jernfattigt madChristian Neye 1
Hvorfor hedder det egentlig hamburgerrygthyge3
kokosolie = palminfilip10
Kan mug koges væk?Jens Sørensen4
Frysning af tunmousselene-pedersen4
Kogning af ris i slowcooker eller riskogerKirsten Lange2
Magnesia eller magnesium?Ulla36

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation