Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
MobiloptimeretPer Webmaster1
LakridsSalma E. A26
vedr. opvarmning mad i ovnSusanne4
KostfibreKnud Madsen3
usas nationalreteddie15
VinstenTonna25
Norsk FarsLasse10
Hjælp til artikelTorben Nielsen3
Intolerance overfor løg og hvidløgKnud Madsen22
mellemgulvwarna wagner13

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation