Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
umodne fignerAnnelise Hauberg8
Olivenolie har været frossenChristina11
BlæstBlæst2
Udbening af kalkunlårSusanne Leed2
Skinke VS Picnic BovNete Olsen5
CamembertPatrick65
pålægssky, holdbarhed efter åbningingelise4
Norsk FarsLasse12
MarmeladeSjannie Fleischer1
JætteblokTroels Helmin9

forrige    næste

Opret nyt emne


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik