Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
umodne fignerAnnelise Hauberg17
Omega3 uden effekt?Martin18
Frostopbevaring af kålJohannes Larsen16
hvad er maltodextrin?Emma og Stinna17
Færdige blinis?Stenholt15
dekstrinereUlla Kardel3
Hornfiskerogn på menuen?Ronni17
Sardeller, ikke sardinerSusanne22
Kulhydrater i kalveleverInger-Lise24
Semolina??Dianna!12

forrige    næste

Opret nyt emne