Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 

Velkommen til Viden om mad

Alle med et seriøst bidrag er velkommen til at deltage i Debatten. Voms læsere har allerede besvaret 7000 spørgsmål.


Nyeste kommentarer

Emne: Bruger: Poster:Dato:
umodne fignerNina242021-03-07 02:22:51
Hvor kan købes sagogrynIsa332021-03-05 12:49:08
FrysetemperaturhEJ NINA132021-02-23 03:20:07
AroniabærJette Schrøder12021-02-18 01:52:34
Frysning af bløde løg?Mette Høholt Frederiksen42021-01-31 01:23:50
PimentoMarianne92021-01-25 03:54:39
KærnemælkssuppeKristian12021-01-22 03:53:53
Tyrkisk zerishfranciska82021-01-16 06:28:24
Hvidløgskur, kun hvert femte år ?Gaby932020-11-27 03:58:37
Er lakrids lavet af hesteblod?Salma E. A282020-11-24 05:36:06

Se alle emner

Opret nyt emne