Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Fisk og skaldyr - Leksikon

Multe

Rokke

Regnbueørred

Pighvar

Pighaj

Mørksej

Makrel

Lyssej

Lange

Kulmule

Kuller

Knurhane, rød og grå

Karpe

Ising

Rødfisk

Rødspætte

Rødtunge

Tunfisk

Ålekvabbe

Tobis

Suderne

Stenbider

Stalling

Skalle

Skærising

Ål

Slethvar

Skrubbe

Sildehaj

Sandart

Hvilling

Hornfisk

Helt

Kammusling

Blåmusling

Blæksprutte, tiarmet

Blæksprutte, ottearmet

Generelt om bløddyr

Troldkrabbe

Taskekrabbe

Reje

Jomfruhummer

Hummer

Krebs

Generelt om krebsdyr

Generelt om fisk

Østers

Konksnegl

Strandsnegl

Helleflynder

Hellefisk

Havål

Havtaske

Havkat

Gråtunge

Fjæsing

Brosme

Brisling

Ørred

Torsk

Sild

Gedde

Laks


Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik