Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Leksikon

Bær

Frugt

Grøntsager

Krydderier

Nødder

Svampe

Korn, brød, pasta

Søde sager

Drikke

Fedtstoffer

Kød

Mælkeprodukter

Fjerkræ og æg

Fisk og skaldyr

Bælgplanter

Konservering

Fødevarehygiejne

Madtraditioner

Bestanddele

Madens kemi

Opbevaring

Kostråd

Mikroorganismer


Cookiesinformation