Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 


Debat

Emne: Bruger: Poster:
sprød ribbensstegsolveig toft2
Holdbarhed på optøet andKirsten Stokholm Kjer7
Ny hjemmesidePer (Webmaster)1
til webmaster vedr. captchaNina3
Hvorfor hedder det egentlig hamburgerrygthyge3
Elverbrød:Proteinrigt kulhydrat-fattigt brød!!Nina29
ParanødderLisbeth ellemose20
Sildeglas og syltning.Helle Laursen2
Min hjemmelavede is lugter af ægMarianne Lauritzen3
kokosolie = palminfilip9

forrige    næste

Opret nyt emne


Cookiesinformation